Α. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ PROTECTOR Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις

 
Τηλέφωνο 2102772170
 
Κινητό τηλέφωνο 6977269284
 
Φαξ 2155051171
 
 
 
 
 

Καθαρισμός Στρώματος

 
Προσφορά:

Βιοκαθαρισμός 2 στρωμάτων 45€
τιμή χωρίς ΦΠΑ 24%


Επικοινωνήστε μαζί μας
 
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ-ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ
 
 
 
 
 
Προβλέπεται να εφαρμοστεί βιοεξυγίανση-απολύμανση-αποστείρωση των στρωμάτων, που θα πραγματοποιηθεί σε δυο στάδια.

Α) ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΙΝΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΟΒΙΛΙΣΜΟΥ ME ΦΙΛΤRΟ HEPA
 
 
 
 
Με τον τρόπο αυτό γίνεται ο μηχανικός βιοκαθαρισμός-βιοεξυγίανση του στρώματος σε όλη την επιφάνειά του με ειδική συσκευή.

Πρόκειται για τουρμπομηχανή αναρρόφησης που παράγει παλμικές δονήσεις και απορροφά με εξαιρετική ισχύ δημιουργώντας στροβιλισμό, συλλέγοντας το σύνολο των ακάρεων, των περιττωμάτων τους (ουσίες όπως η γουανίνη), νεκρά κύτταρα, τρίχες, σωματίδια σκόνης και γύρη.

Η βιομάζα απομακρύνεται από τις επιφάνειες, αλλά και τον εσωτερικό πυρήνα του στρώματος, που αποτελεί κατάλληλο υπόστρωμα όπου ενδημούν και πολλαπλασιάζονται για πολλά χρόνια τα ακάρεα, με την παρουσία γουανίνης, βασικό εκλυτικό και μολυσματικό υπόστρωμα για τις αλλεργίες, επιπεφυκίτιδες, ρινίτιδες, δερματοπάθειες κλπ.

Το αφαιρούμενο μολυσματικό προϊόν του καθαρισμού συλλέγεται σε νοσοκομειακό φίλτρο ΗΕPA (High Efficiency Particulate Air), το οποίο είναι σχεδιασμένο ώστε να συγκρατεί σωματίδια μεγαλύτερα των 0,3μm.

Με τον τρόπο αυτό τα σωματίδια απορροφώνται στα φίλτρα της συσκευής, αποκλείεται η διάχυσή τους και ανακύκλωσή τους στην ατμόσφαιρα και η επιμόλυνση του περιβάλλοντος χώρου.

Β) ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ

Ψεκασμός της επιφάνειας του στρώματος με το απολυμαντικό, μικροβιοκτόνο σκεύασμα SANOSILSUPER 25 AG, που περιέχει Η2Ο2 και Αg+ συστατικά 100% βιοδιασπώμενα που δεν αφήνουν κατάλοιπα. Ο αριθμός έγκρισης του Ε.Ο.Φ. είναι 38116/24.5.2013.

Ως ειδικό απολυμαντικό σκεύασμα χρησιμοποιείται το H2O2 σε συγκέντρωση 6%ο/ο και ιόντα Ag+ σε συγκέντρωση 5ppm.

Η δραστική του ουσία παρασκευάζεται στην Ελβετία και συσκευάζεται στην Ελλάδα.

Το Sanosil απελευθερώνει ελεύθερες ρίζες οξυγόνου που καταστρέφει τη δομή και λειτουργία των κυτταρικών μεμβρανών και πρωτεϊνικών περιβλημάτων όλων των μικροοργανισμών (βακτηρίων, μυκήτων, αλγών, ιών ηπατίτιδας και AIDS/HIV).

Ακολούθως οι ελεύθερες ρίζες του Sanosil με τα ιόντα αργύρου σχηματίζουν δεσμούς με τις αλυσίδες μικροβιακού DNA και μπλοκάρουν την αντιγραφή του και μεταβολικές λειτουργίες, αδρανοποιώντας τα ένζυμα.

Είναι το πλέον αποτελεσματικό μέσο στην απενεργοποίηση των ιών.

Είναι άοσμο και βιοδιασπώμενο (διασπάται σε νερό και οξυγόνο), χωρίς να χρειάζεται τα στρώματα να μπουν σε καραντίνα και χωρίς να απαιτείται η χρήση χημικών.

Επιπλέον γίνεται και απόσμηση των στρωμάτων προσδίδοντας ευχάριστο άρωμα.
 
 
 
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕΘΟΔΟΙ
 
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΣΚΟΥΠΑ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ
 

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ